Edhe në Spitalin e Mitrovicës pati kërcënime ndaj stafit mjekësor

Mbrëmjen e kaluar dy persona kanë kërcënuar verbalisht stafin mjekësor të Spitalit Rajonal të Mitrovicës. Në lidhje me këtë rast KALLXO.com ka kontaktuar me drejtorin e spitalit, Sadik Fejza. I njejti ka konfirmuar kërcënimin duke thënë se më pas të njëjtit janë qetësuar dhe situata është vënë në kontrollë. “Ka pas më shumë fjalë verbale … Continue reading Edhe në Spitalin e Mitrovicës pati kërcënime ndaj stafit mjekësor