Dyshimet rreth kontrollit të cilësisë së naftës – LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Pernime” mund të ndiqni hulumtimin rreth krijimit të trupave inspektuese për kontrollin e cilësisë së naftës. Udhëzimi administrativ i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë kontrollin e cilësisë së naftës këtë vit ia mori Doganës së Kosovës dhe e kaloi te trupat inspektuese private të emëruara nga kjo Ministri. Ministria e Tregtisë … Continue reading Dyshimet rreth kontrollit të cilësisë së naftës – LIVE