Dreka e Isa Mustafës me mish e raki rrushi me buxhetin e shtetit

Kreu i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ishte në ulësen e të parit të ekzekutivit kosovar për më tepër se dy vite. Mustafa dhe kabineti tij, më 7 korrik të vitit 2017, në një drekë zyrtare harxhuan 140.40 euro. Faturën të cilën e ka siguruar KALLXO.com e kishte pranuar në atë kohë shefi i … Continue reading Dreka e Isa Mustafës me mish e raki rrushi me buxhetin e shtetit