Drejtori i Operativës së Postës së Kosovës flet për KALLXO.com, e quan politik suspendimin

Drejtori i Operativës në Postën e Kosovës, Faton Thaçi, i cili ishte edhe zëvendësministër në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë tri vite më parë, ka thënë se vendimi për suspendimin nga puna është jo-ligjor dhe politik. “E kam pranuar një vendim antiligjor, politik, pa bazë ligjore dhe në kundërshtim me të drejtat e njeriut. Komplet … Continue reading Drejtori i Operativës së Postës së Kosovës flet për KALLXO.com, e quan politik suspendimin