Drejtoresha e IPK-së konteston vendimin e Xhelal Sveçlës, thotë se zëvendësi u caktua jashtëligjshëm

Gjatë ditës së sotme, me anë të një vendimi të Ministrisë së Punëve të Brendshme është shkarkuar nga detyra e drejtoreshës së Inspektoratit Policor të Kosovës, Miradije Kelmendi. Në një përgjigje për KALLXO.com, Kelmendi ka konfirmuar se ka marrë vendimin për shkarkim, duke shtuar se i njëjti vendim është i pabazuar dhe i paligjshëm. “Arsyetimi … Continue reading Drejtoresha e IPK-së konteston vendimin e Xhelal Sveçlës, thotë se zëvendësi u caktua jashtëligjshëm