Dosja e Prokurorisë: Personi i licencuar për hartimin e raportit të VNM-së, pranoi ryshfet

Një hetim disa mujor i Prokurorisë Themelore në Ferizaj – Departamentit për Krime të Rëna rezultoi me ndalimin edhe të katër personave të tjerë të enjten në rastin e njohur si “Brezovica”. Dosja zbardh detaje dhe dyshime se si ishte marrë e dhënë ryshfet për t`u pajisur me raportimin e Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis … Continue reading Dosja e Prokurorisë: Personi i licencuar për hartimin e raportit të VNM-së, pranoi ryshfet