Dokument: Kjo është marrëveshja për hekurudha mes Kosovës dhe Serbisë

KALLXO.com përmes kërkesës për qasje në dokumente publike ka arritur të sigurojë marrëveshjen që Kosova dhe Serbia e kanë bërë për korridorin hekurudhor mes Prishtinës dhe Beogradit. Sipas dokumentit që është nënshkruar nga drejtorët e Ministrisë së Infrastrukturës, ky dokument nuk quhet marrëveshje, por quhet letër interesi. “Rruga do të lidh Prishtinën përmes pikës së … Continue reading Dokument: Kjo është marrëveshja për hekurudha mes Kosovës dhe Serbisë