Dogana kap 80 mijë kilogramë duhan të kontrabanduar, suspendohen 9 zyrtarë doganorë

Drejtori i përgjithshëm i Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu, në një konferencë për media ka bërë të ditur se kanë kapur 80 mijë kilogramë duhan të kontrabanduar, me ç’rast ka suspenduar 9 zyrtarë doganorë. Llugaliu ka bërë të ditur se hetimet kanë filluar që nga viti 2018 dhe në hetime si të dyshimtë kanë qenë … Continue reading Dogana kap 80 mijë kilogramë duhan të kontrabanduar, suspendohen 9 zyrtarë doganorë