Distria Krasniqi, s’mban lotët tek stoliset me të artën olimpike (FOTO)

Xhudista kosovare Distria Krasniqi, nën emocione të forta ka pranuar medaljen e artë të fituar sot në Lojërat Olimpike Tokio 2020. Ajo nuk ka mundur t’u përmbahet lotëve, teksa me dorën në zemër ka dëgjuar intenimin e himit të Kosovës dhe ka parë tek flamuri I shtetit të saj, ngritet lartë mbi të gjithë. Distria … Continue reading Distria Krasniqi, s’mban lotët tek stoliset me të artën olimpike (FOTO)