Dështon për të pestën herë seanca ndaj rojes së pyllit të akuzuar për ryshfet

Sabri Miftari, rojtar i pyllit në territorin e Komunës së Vitisë ka dalur sot para gjykatësit për t`u përballur me akuzat për marrje ryshfeti, por seanca ndaj tij dështoi të mbahet. Shkak për dështimin e seancës se sotme ishte prapë mungesa e dëshmitarëve Besim Ukaj dhe Reshat Bajrami. Kujtojmë se seancat në këtë çështje kan … Continue reading Dështon për të pestën herë seanca ndaj rojes së pyllit të akuzuar për ryshfet