Dështon mbajtja e seancës gjyqësore ndaj ish-zyrtarit policor i akuzuar për vrasje të rëndë

Ka dështuar të mbahet seanca gjykuese për vrasje të rëndë, armëmbajtje pa leje dhe përdorim të armës, për të cilën po akuzohet ish-zyrtari policor Vllaznim Hamdia. Seanca e planifikuar të mbahet në Gjykatën e Gjilanit dështoi, pasi Gjykata nuk e kishte urdhëruar njësitin për transportin e të burgosurve për sjelljen e të akuzuarit në gjykim. … Continue reading Dështon mbajtja e seancës gjyqësore ndaj ish-zyrtarit policor i akuzuar për vrasje të rëndë