Deklarata për masakrën e Reçakut, Vuçiq mund të përballet me Prokurorinë Speciale të Kosovës

Deklarata se “masakra e Reçakut është një trillim dhe është sajuar nga William Walker”, presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, mund t’i kushtojë me përballje me Prokurorinë Speciale të Kosovës. Kjo pasi që për një deklaratë të tillë sot Gjykata e Prishtinës e dënoi me dy vjet burgim ish-ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal të Kosovës, … Continue reading Deklarata për masakrën e Reçakut, Vuçiq mund të përballet me Prokurorinë Speciale të Kosovës