DASH: Gazetarët hasën në vështirësi në marrjen e informacionit nga qeveria dhe institucionet publike

Sulmet kibernetike ndaj mediave online, presionet politike, mohimi i së drejtës së qasjes në informacion nga qeveria dhe institucionet publike, mungesa e pavarësisë financiare janë disa nga problemet të cilat kanë shoqëruar gazetarët kosovar sipas raportit të Departamenti Amerikan të Shtetit (DASH) për vitin 2022. Departamenti Amerikan i Shtetit (DASH) në raportin për të drejtat … Continue reading DASH: Gazetarët hasën në vështirësi në marrjen e informacionit nga qeveria dhe institucionet publike