Danimarka bëhet vendi i parë në Evropë që refuzon vaksinën ‘AstraZeneca’

Danimarka është shteti i parë në Evropë i cili ka refuzuar vaksinën anticovid ‘AstraZeneca”. Vendimi u mor për shkak të lidhjes së vaksinës me raste shumë të rralla të mpiksjes së gjakut, tha agjencia shëndetësore e vendit, transmeton Euronews. Søren Brostrøm, drejtori i agjencisë tha pavarësisht se Organizata Botërore e Shëndetësisë dhe Agjencia Evropiane e … Continue reading Danimarka bëhet vendi i parë në Evropë që refuzon vaksinën ‘AstraZeneca’