Coronavirus: Mbyllen të gjitha parqet në mbarë Kosovën

Nesër, nga ora 08:00 deri në ora 20:00, do të mbyllën të gjitha parqet në tërë territorin e Kosovës. Kështu ka njoftuar Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike. “Grupi Ndërinstitucional për Menaxhimin e Incidenteve ka marr vendim që të gjitha parqet  nëpër të gjitha komunat  e Republikës së Kosovës do të mbyllen nga … Continue reading Coronavirus: Mbyllen të gjitha parqet në mbarë Kosovën