Cilat parti e lista kaluan certifikimin në KQZ e cilat jo?

Këshilli Qendror i Zgjedhjeve pak më parë votoi për partitë dhe listat e kandidatëve për deputetë të cilat do të certifikohen për zgjedhjet e 14 shkurtit. Partia Demokratike e Kosovës, Lidhja Demokratike e Kosovës si dhe Lista Serbe arritën të certifikohen në bazë të votave të marrura nga antarët e KQZ-së. Përveç këtyre tre partive … Continue reading Cilat parti e lista kaluan certifikimin në KQZ e cilat jo?