Cilat janë erërat e forta dhe çfarë dëme shkaktojnë ato?

Forca e erës e regjistruar të enjten me 18 janar, nuk është në nivelin e erërave të forta që Instituti Hidrometerologjik i Kosovës e ka konsideruar të rëndësishme ta njoftojë popullatën për dëmet që mund të shkaktojë. Pavarësisht se Komuna e Prishtinës në lidhje me rënien e kulmit të objektit të tyre të enjten, i … Continue reading Cilat janë erërat e forta dhe çfarë dëme shkaktojnë ato?