Çfarë thoshte Haki Rugova e vëllai i tij Ganiu për aksionet në kompaninë familjare ‘Macon’? – VIDEO

Kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova është arrestuar gjatë ditës së djeshme nga Policia e Kosovës, bashkë me dy bashkëpunëtorë të tjerë të Komunës nën dyshimin për konflikt interesi dhe dokumente të falsifikuara. “Drejtësia në Kosovë” kishte raportuar për tenderët që kompania familjare e kreytarit Haki Rugova kishte fituar në Komunën e Istogut, e … Continue reading Çfarë thoshte Haki Rugova e vëllai i tij Ganiu për aksionet në kompaninë familjare ‘Macon’? – VIDEO