BQK mbyll ‘Monego’-n dhe ‘Iute Credit’-in

Dy institucione mikrofinanciare ‘Monego’ dhe ‘Iute Credit’ janë mbyllur nga Banka Qendrore e Kosovës. Këtë e ka bërë të ditur Guvernatori i BQK së, Fehmi Mehmeti në një konferencë të jashtëzakonshme për media. “Sot Bordi i BQK së duke u bazu në kompetenca ka vendosur që të revokojë regjistrimin për institucionet mikrofinanciare Monego dhe Iute … Continue reading BQK mbyll ‘Monego’-n dhe ‘Iute Credit’-in