Bogujevci thotë se i kishte shkuar në mendje të bëhej nënë në bazë të asaj çka ofronte shkenca

Në Kuvendin e Kosovës është diskutuar sot për Projektligjin për shëndet riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor, i cili ka ngjallur debat mes deputetëve në seancë. Deputetja e LVV-së, Saranda Bogujevci, tha se ky është një ligj i rëndësishëm dhe tregoi se përderisa nuk ka qenë në ndonjë lidhje martesore i kishte shkuar në mendje … Continue reading Bogujevci thotë se i kishte shkuar në mendje të bëhej nënë në bazë të asaj çka ofronte shkenca