Blakaj sfidon anëtarët e Komisionit për veteranët: Nëse besoni se jeni të pastër – publikoni audio-incizimet

Ish-prokurori special, Elez Blakaj, i cili e kishte hetuar rastin e njohur në publik si “Veteranët” ka reaguar pas vendimit i cili i liroi nga akuza 12 anëtarët e Komisionit që akuzoheshin se kishin keqpërdorur detyrën dhe se kishin fryrë listat e veteranëve. Përmes një reagimi në profilin e tij në Facebook, Blakaj e ka … Continue reading Blakaj sfidon anëtarët e Komisionit për veteranët: Nëse besoni se jeni të pastër – publikoni audio-incizimet