BE publikon aneksin e zbatimit të marrëveshjes

Bashkimi Evropian ka publikuar aneksin e zbatimit të marrëveshjes për rrugën e normalizimit të marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Këto janë pikat që përmban aneksi i prezantuar shkurtimisht edhe nga shefi i diplomacisë së BE-së, Josep Borrell: Ky aneks përbën një pjesë integrale të Marrëveshjes. Kosova dhe Serbia angazhohen plotësisht të respektojnë të gjitha nenet … Continue reading BE publikon aneksin e zbatimit të marrëveshjes