Banorët e lagjes ‘Kalabria’ protestojnë para MMPHI, kërkojnë mos-shfuqizimin e planit rregullues

Banorët e lagjes ‘Kalabria’ në Prishtinë kanë protestuar para Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës për mos shfuqizim të planit të hollësishëm rregullues që u miratua në nëntor të vitit 2021 nga Kuvendi i Komunës së Prishtinës. Komuna e Prishtinës të premten më 18 mars në seancën e rregullt të Kuvendit Komunal ka futur … Continue reading Banorët e lagjes ‘Kalabria’ protestojnë para MMPHI, kërkojnë mos-shfuqizimin e planit rregullues