Banorët ankohen se ushqimet e djegura në ‘Super Viva’ në Lipjan kundërmojnë – VIDEO

Dhjetë ditë më parë në rrugën “Skënderbeu” afër tregut në Lipjan është djegur depo e ushqimit në supermarketin “Super Viva”. Pas djegies askush nuk i ka larguar ushqimet e djegura nga vendi i ngjarjes. Si pasojë e kësaj ka filluar kundërmim i ushqimeve të djegura dhe qytetarëve u është vështirësuar jeta.   Mërgimtari Islam Pacolli … Continue reading Banorët ankohen se ushqimet e djegura në ‘Super Viva’ në Lipjan kundërmojnë – VIDEO