Bajra: BQK në Kosovë është entitet joproduktiv, kamatat e larta janë të papranueshme

Për Emanuel Bajrën, i cili për 16 vite radhazi ka qenë i angazhuar në sistemin bankar të Britanisë së Madhe, Banka Qendrore e Kosovës është joproduktive. I ftuar në emisionin “Kallxo Përnime”, Bajra tha se BQK ka nevojë për një ligj të ri dhe ndryshim të karakterit të saj. Sipas Bajrës, kamatat në bankat që … Continue reading Bajra: BQK në Kosovë është entitet joproduktiv, kamatat e larta janë të papranueshme