Avazi i AAK-së me zëvendësministra vazhdon edhe në qeverinë Hoti

Kur Ramush Haradinaj i printe qeverisë, i kishte emëruar mbi 80 zëvendësministra në 21 dikastere të ekzekutivit. Por, partia e tij, zëvendësministra ka emëruar edhe në qeverinë të cilën e drejton Avdullah Hoti i LDK-së, në të cilën AAK është partner i dytë për nga fuqia politike. Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit, përveç që drejtohet … Continue reading Avazi i AAK-së me zëvendësministra vazhdon edhe në qeverinë Hoti