Arrijnë në Kosovë mbi 38 mijë vaksina anti COVID-19

UNICEF ka njoftuar se sot në Kosovë kanë ardhur 38 mijë e 400 vaksina anti COVID-19 përmes programit COVAX. Sipas një njoftimi në Facebook, shpërndarja e këtyre vaksinave do të bëhet sipas Planin Kombëtar të Vaksinimit të Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës. “Sot, ne kemi bërë një hap tjetër … Continue reading Arrijnë në Kosovë mbi 38 mijë vaksina anti COVID-19