Arrestohet kryetari i bordit të Trafikut Urban

Policia e Kosovës ka arrestuar kryesuesin e Bordit të Drejtorëve të Ndërmarrjes “Trafiku Urban”, Ruhan Beha. Beha dyshohet se ka tejkaluar autorizimet e tij dhe u mundua të ndikojë në vartësit e tij për pranim të një kandidateje në një konkurs punësimi. Ai dyshohet për veprat penale ‘Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Ushtrim … Continue reading Arrestohet kryetari i bordit të Trafikut Urban