Arrestohen 14 persona në aksionin në disa “Call center” në Prishtinë

Prokuroria Speciale ka njoftuar se 14 persona janë arrestuar gjatë një aksioni në disa qendra të thirrjeve të njohura si ‘Call Center’ në disa lagje të Prishtinës. Në mesin e 14 të arrestuarve janë edhe dy shtetas të huaj. Ata po dyshohen për hyrje në sisteme kompjuterike, mashtrim dhe shpëlarje të parave. Sipas njoftimit thuhet … Continue reading Arrestohen 14 persona në aksionin në disa “Call center” në Prishtinë