Armend Muja thotë se për shkak të çështjes së Trustit ka marrë ofendime ai dhe familja e tij

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere është duke e shqyrtuar Projektligjin për lejimin e tërheqjes së mjeteve nga Trusti pensional. Për prezantimin e këtij Projektligji është ftuar Adnan Jashari, si përfaqësues i iniciativës e cila ka ardhur në Kuvend pas nënshkrimeve të qytetarëve. Jashari ka thënë se kjo nismë ka filluar si kërkesë e qytetarëve … Continue reading Armend Muja thotë se për shkak të çështjes së Trustit ka marrë ofendime ai dhe familja e tij