Apeli e lë në burg drejtorin e Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi

Gjykata e Apelit ka lënë në fuqi masën e paraburgimit prej 30 ditësh ndaj Lavdim Krasniqit dhe masën e arrestit shtëpiak ndaj Marigona Berishës. Gjithashtu i ka refuzuar si të pa bazuara ankesat e avokatëve mbrojtës, kundër aktvendimit të Gjykatës Themelore në Prishtinë. Gjykata e Prishtinës  me datë 03 mars 2021 kishte caktuar masën e … Continue reading Apeli e lë në burg drejtorin e Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi