Anulohet protesta e SBAShK-ut për Ligjin për Paga

Sindikata e Bashkuara e Arsimit Shkencës dhe Kulturës sot ka marrë vendim që ta anulojë protestën që e kishte paralajmëruar ta mbajnë më 4-dhjetor për të kërkuar Ligjin për Paga. Këtë e ka konfirmuar për KALLXO.com, kryetari i SBAShK, Rrahman Jasharaj. “Jo, protestë me 4-dhejtor nuk do të ketë. Por jemi të kujdesshëm që mos … Continue reading Anulohet protesta e SBAShK-ut për Ligjin për Paga