Ambasada Amerikane mbështet shoqërinë civile që Haskuka ta shkarkojë drejtorin me aktakuzë

Më 1 gusht, Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj Drejtorit të Financave Ertan Simitçi për vepër penale të keqpërdorimit i pozitës apo autoritetit zyrtar. Ditë më parë organizatat e shoqërisë civile në Prizren i kishin kërkuar kryetarit të Prizrenit, Mytaher Haskukës, shkarkimin e Ertan Simitçiut, drejtor për Ekonomi dhe Financa në komunën e Prizrenit, … Continue reading Ambasada Amerikane mbështet shoqërinë civile që Haskuka ta shkarkojë drejtorin me aktakuzë