Albin Kurtit i ndryshohet forma e raportit për sigurinë në vend vetëm katër ditë para se të vinte në pushtet

KALLXO.com ka zbuluar se Kryeministri i vendit, Albin Kurti nuk është duke i marrë raportet e Këshillit të Sigurisë në të njëjtën formë si i merrte paraardhësi i tij, Ramush Haradinaj. Raportet e dërguara nga Policia, FSK-ja, Agjencioni për Emergjenca dhe Dogana e Kosovës janë ndryshuar vetëm katër ditë para se Kurti të merrte pushtetin. … Continue reading Albin Kurtit i ndryshohet forma e raportit për sigurinë në vend vetëm katër ditë para se të vinte në pushtet