Akuzohen për 1 milion euro shmangie nga tatimi, seanca nuk mbahet

Kanë kaluar pothuajse 5 vite që kur Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës kishte ngritur aktakuzë për shpëlarje të parave, keqpërdorim të autorizimeve ekonomike dhe shmangie nga tatimi. Në këtë rast të akuzuar janë  Nuhi Hoxha, Edmond Curri, Shahe Tahirukaj, Fisnik Kajtazi dhe Mensur Peja. Gjykata e Prishtinës ende nuk po arrin të mbajë seancën … Continue reading Akuzohen për 1 milion euro shmangie nga tatimi, seanca nuk mbahet