Aktakuzë për fajde, për rastin i cili u raportua në KALLXO.com

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë ndaj Driton Podrimqakut për vepër penale të fajdes, sulm ndaj zyrtarit policor dhe shkaktim i rrezikut të përgjithshëm. Lajmin për KALLXO.com e ka konfirmuar zëdhënësi i Prokurorisë së Pejës, Shkodran Nikçi. Qytetari nga Peja kishte raportuar në KALLXO.com se ishte viktimë e fajdes. Pasi i njëjti kishte kontaktuar me … Continue reading Aktakuzë për fajde, për rastin i cili u raportua në KALLXO.com