Aktakuzë ndaj menaxherëve të “ Abi Çarshia “ për kanosje të gazetarëve

Ndaj tre personave është ngritur aktakuzë për kanosje dhe sulm ndaj gazetarëve ditën e 19 qershorit, kur filloi rrënimi i një pjesë të qendrës tregtare Abi Çarishia, ndërtim ky pa leje. Më 19 korrik inspektorët komunal kishin dalë në teren për të ekzekutuar vendimin për rrënim të objektit pa leje. Inspektorati kishte hasur në rezistencë … Continue reading Aktakuzë ndaj menaxherëve të “ Abi Çarshia “ për kanosje të gazetarëve