Agim Veliu: Përpjekjet e Vetëvendosjes janë për pushtet absolut dhe për ta nënshtruar LDK-në

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Agim Veliu, ka reaguar ndaj ofertës që Lëvizja Vetëvendosje tha se i ka bërë së fundmi LDK-së në përpjekje për të arritur një marrëveshje për bashkëqeverisje. Sipas Agim Veliut, veprimet e Vetëvendosjes të ditëve të fundit nuk janë një përpjekje serioze për ndërtimin e institucioneve dhe arritjen e marrëveshjes … Continue reading Agim Veliu: Përpjekjet e Vetëvendosjes janë për pushtet absolut dhe për ta nënshtruar LDK-në