Agim Bahtiri aderon në VV: Jam 24 orë në dispozicion të Albin Kurtit

Kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, i ka dhënë fund qëndrimit të tij në AKR pas gjashtë viteve dhe i është bashkuar Lëvizjes Vetëvendosje. Ai e ka bërë këtë me, siç është raportuar, qindra zyrtarë degësh të AKR-së. Aderimi i tij në VV u bë në shtëpinë e kulturës në Mitrovicë, në praninë e … Continue reading Agim Bahtiri aderon në VV: Jam 24 orë në dispozicion të Albin Kurtit