Abelard Tahiri pozitiv me COVID-19

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Abelard Tahiri ka njoftuar se ka rezultuar pozitiv me COVID-19. Tahiri ka deklaruar se ka simptoma të zakonshme dhe që nuk ka ndonjë vështirësi të theksuar në përballimin e virusit. “Përkundër faktit se jam përpjekur të jem i kujdesshëm, duke mos anashkaluar rekomandimet, dua t’ju njoftoj se pas … Continue reading Abelard Tahiri pozitiv me COVID-19