A do të ketë hetim për rritjen e çmimeve në Kosovë, flet ministri Murati

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka thënë se me çështjen e rritjeve të çmimeve në Kosovë duhet të merret edhe  Inspektorati i Tregut por edhe Autoriteti i Konkurrencës. Ministri ka shtuar se kudo që vërehet që ka pasur manipulime me çmime të produkteve, do të merren institucionet përkatëse. “Normalisht që me këto … Continue reading A do të ketë hetim për rritjen e çmimeve në Kosovë, flet ministri Murati