Me disa përjashtime, shkollat vazhdojnë grevën

Shkolla fillore, të mesme dhe kopshte në Kosovë kanë vazhduar grevën dhe nuk kanë filluar vitin shkollor 2022/23. Përjashtim kanë bërë disa insitucione arsimore të cilat nuk kanë marrë pjesë në grevë dhe kanë zhvilluar orët mësimore në objektet shkollore. KALLXO.com ka kontaktuar disa nga Drejtoritë e Arsimit të cilat kanë treguar se a është … Continue reading Me disa përjashtime, shkollat vazhdojnë grevën