30 ditë paraburgim për oficerin korrektues në Prizren

Gjykata e Prizrenit ka caktuar 30 ditë paraburgim për oficerin korrektues në Prizren, Bajram Rexhaj i cili dyshohet se ka kryer veprat penale keqpërdorimi i detyrës zyrtare dhe marrja e ryshfetit. I pandehuri Rexhaj, oficer i shërbimit korrektues në Prizren kishte përfunduar nën pranga gjatë ditës së martë (16 mars 2022), pasi i njëjti dyshohet … Continue reading 30 ditë paraburgim për oficerin korrektues në Prizren