12 vite burgim për Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte

Gjykata e Prishtinës, ka shpallur aktgjykim dënues për Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte të kryera gjatë muajve mars-prill të vitit 1999, në Lagjen “Kristal” dhe “Te Soliterat”, në Pejë. Gjokiq, është dënuar me 12 vite  burgim në të cilin dënim do t`i llogaritet edhe koha e qëndrimit në paraburgim. Shpalljen e aktgjykimit e … Continue reading 12 vite burgim për Zoran Gjokiq, i akuzuar për krime lufte