12 kandidatë të Nismas Socialdemokrate mbesin jashtë listës zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka aprovuar pjesërisht ankesën e Nismës Socialdemokrate për moscertifikim nga Komisioni Qendror Zgjedhor. Sipas vendimit tek kjo parti është certifikuar lista, por pa emrat e Vesel Krasniqit, Besnik Berishës, Filloreta Bytyçit, Valentina Alijajt, Xhafer Berishës, Aziz Thaçit, Musa Fetahajt, Hasime Dakës, Fatmir Gërdellajt, Vehbi Avdullahajt, Endrit Shalës dhe … Continue reading 12 kandidatë të Nismas Socialdemokrate mbesin jashtë listës zgjedhore