Poeti Fahredin Shehu botohet në Francë 

“Ephéméride: feuilles détachées” quhet antologjia e cila sapo ka dalë në Francë, ku u botua edhe poezia e autorit nga Kosova, Fahredin Shehu.   Në këtë antologji janë botuar, kryesisht poezitë e poetëve francezë, por ka edhe të atyre nga Kanadaja Gjermania, Italia, India, vendet latino amerikane, Belgjika dhe nga Kosova.  Ka qenë vet poeti … Continue reading Poeti Fahredin Shehu botohet në Francë