Tollovia me njohjen nga Xhamajka

Të enjten, Presidenti i vendit, Hashim Thaci doli me një lajm se shteti i Xhamajkës e ka njohur shtetin e Kosovës. Thaçi për këtë tha se ka marrë njoftim nga ambasadorja e Kosovës në Amerikë, Vlora Çitaku dhe ia dha meritat asaj dhe dhe senatorit amerikan Eliot Engel. Nuk kaluan edhe shumë minuta kur ai … Continue reading Tollovia me njohjen nga Xhamajka