Rrena e madhe e Qeverisë Hoti për vaksinën kundër coronavirusit

28 ditët e muajit shkurt kanë përfunduar para pak minutash dhe ende asnjë vaksinë kundër COVID-19 nuk ka ardhur në Kosovë, përkundër që drejtues të institucioneve qeveritare, përfshirë kryeministrin në detyrë, Avdullah Hoti dhe ministrin e Shëndetësisë, Armend Zemaj, kishin premtuar se gjatë muajit shkurt do të vinin kontigjentet e para të vaksinave dhe do … Continue reading Rrena e madhe e Qeverisë Hoti për vaksinën kundër coronavirusit