Rrena e kryptë e Presidencës për korrigjimin e kufijve

Diskutimet në opinion për marrëveshjen finale ndërmjet Kosovës dhe Serbisë kanë një kohë të gjatë që kanë filluar. Këto bisedime është thënë prej kohësh që do të zhvillohen në mes presidentëve të Kosovës e Serbisë, Hashim Thaçi e Aleksandar Vuçiq. Tri takime janë mbajtur në mes të dy presidentëve, mirëpo asnjëherë nuk është thënë se … Continue reading Rrena e kryptë e Presidencës për korrigjimin e kufijve