Rrena e Agim Aliut për Emërimin e Grave në Drejtoritë Komunale

Në konferencën për media, kryetari i zgjedhur i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka prezantuar ekipin e tij qeverisës për katër vjetët e ardhshëm. Në kuadër të këtij ekipi, prej 11 drejtorive, vetëm dy do të udhëhiqen nga drejtoresha. Sebahate Ajeti nga PDK-ja do të udhëheqë Drejtorinë për Buxhet dhe Financa dhe Xhemile Murati, nga … Continue reading Rrena e Agim Aliut për Emërimin e Grave në Drejtoritë Komunale